WK Nunchaku 9 juni 2018

jun 10, 2018

Zaterdag 9 juni was de dag waar velen naar hadden uitgekeken en gisteren was het dan zover. Het WK nunchaku in Belgie werd een dag om in te lijsten. Budo Ryu is weer een aantal Wereldkampioenen rijker. Nadat Sem Veenstra zich twee jaar geleden al wereldkampioen Freestyle in Zwitserland liet kronen op het onderdeel Freestyle in het NIA systeem werd hij gisteren Wereldkampioen Freestyle en Kumite in de grootste Nunchaku organisatie ter wereld, de WNA (World Nunchaku Association).

Ook in de familie Dols was het weer goud, waar in de afgelopen jaren Guilia de ene naar de andere titel mee naar huis nam werd het dit WK voor Guilia een zwaarbevochten 4e plaats. Haar kleine, grote broer Rafaël zorgde daarom dit jaar voor het goud, Rafaël Dols wereldkampioen in de klasse kumite -1.55 mtr.

Los van deze wereldtitels behaalde Nando Meijelaers(Kumite -1.35 mtr.) en Shauna Mols(kumite -1.65 mtr.). Het zilver. Jur Gaj(kumite -1.55 mtr.) en Kevin Jacobs(kumite +1.85 mtr.) maakte het feest compleet door beslag te leggen op het brons.

Kamil Brzezinski, Sam Nijsten en Robert Stepanyan zijn een heleboel leermomenten rijker geworden maar vielen net als Guilia Dols helaas ondanks de voorbereidingen niet in de prijzen. Speciale dank ook naar onze lesgever en coach Mario Lambriex die deze leden aanvullend op hun buitengewone talenten en discipline hen de vaardigheid, focus en motivatie heeft geboden om deze resultaten mogelijk te maken.

Budo Ryu is uiterst trots en wenst al haar leden proficiat met de behaalde resultaten, next stop NK TEAMS!!

Gratis Proefles?Bezoek vrijblijvend onze Dojo's in Sittard

Wees gerust! Goede conditie of ervaring met vechtsport is niet nodig om te starten.