Inschrijfformulier


Dit formulier wordt digitaal ingevuld en verzonden. Het formulier is niet met de hand ondertekend, maar wel als zodanig door Budo Ryu Sports akkoord bevonden.

Ons nieuwe lid heeft zich via onze site op de hoogte gesteld van de gedragsregels, o.a. AVG, pestprotocol en seksuele intimidatie en gaat akkoord met aanmelding bij de bond voor het erkend kunnen beoefenen van de gevechtskunst bij Budo Ryu Sports en de daarmee de eventuele separaat gemoeide bondscontributies.

(function(e,t,o,n,p,r,i){e.visitorGlobalObjectAlias=n;e[e.visitorGlobalObjectAlias]=e[e.visitorGlobalObjectAlias]||function(){(e[e.visitorGlobalObjectAlias].q=e[e.visitorGlobalObjectAlias].q||[]).push(arguments)};e[e.visitorGlobalObjectAlias].l=(new Date).getTime();r=t.createElement("script");r.src=o;r.async=true;i=t.getElementsByTagName("script")[0];i.parentNode.insertBefore(r,i)})(window,document,"https://diffuser-cdn.app-us1.com/diffuser/diffuser.js","vgo"); vgo('setAccount', '475916917'); vgo('setTrackByDefault', true);vgo('process');