Fiore Procaccini behaalt zilver op BCSS toernooi!

sep 24, 2017

Vandaag nam Budo Ryu met 3 deelnemers deel aan het BCSS toernooi.

De ochtend begon goed met Fiore Procaccini. De eerste wedstrijd wist ze een wazari te scoren, maar verloor ze uiteindelijk toch met een ippon tegen. De 2e wedstrijd herpakte ze zich en scoorde ze een ippon met een houdgreep. Dit geeft Fiore een mooie 2e plaats.

Later in de ochtend startte Hannah met haar poule. Zij had een zware poule met 3 andere judoka’s en had het meteen de eerste wedstrijd moeilijk. Ze verloor de eerste wedstrijd met een ippon en herpakte zich in de 2e wedstrijd door een wazari te scoren, maar later werd ze helaas veroverd met een ippon tegen. In de laatste wedstrijd wist ze zich lang staande te houden maar verloor ze uiteindelijk ook helaas. Beetje pech met een 4e plaats voor Hannah vandaag maar toch goed judo laten zien!

In de middag was de beurt aan Jules. Ook Jules zat in een zware poule met 4 andere judoka’s en moest dus ook 4 potjes judoën.
Het eerste wedstrijdje begon hij goed en wist hij een wazari te scoren. De tegenstander kreeg een paar shidos maar wist uiteindelijk toch van Jules te winnen met 2 wazari’s. Het 2e potje kwam Jules helaas al snel in een houdgreep terecht. Hij heeft zich 100% gegeven om hieruit proberen te komen maar zat veel te goed vast. Dit leverde hem een ippon tegen op. Het 3e potje begon hij aanvallend. De tegenstander ging totaal in de verdediging en dat leverde hem een shido op. Na 2 wazari’s tegen verloor hij uiteindelijk in een houdgreep. Ditzelfde gebeurde in zijn laatste potje. Hij wist zich over het algemeen wel goed staande te houden maar helaas zonder goede scores. Een 5e plaats voor Jules.

Al met al weer veel geleerd vandaag en proficiat Fiore met je zilveren plak!