Clubkampioenschappen zaterdag 18 april 2015. Judo, Nunchaku en Taekwondo

feb 11, 2015

Beste sporter, 

In de week van 18 t/m 25 april vindt de nationale sportweek plaats. Dit wil Budo Ryu niet ongemerkt voorbij laten gaan. De aftrap zal gegeven worden door de jaarlijkse clubkampioenschappen, en wel opzaterdag 18 april 2015. Deelnemers in de disciplines Judo, Nunchaku en Taekwondo kunnen zich via het formulier dat de komende lessen wordt uitgedeeld aanmelden.

In de nationale sportweek zal Budo Ryu diverse extra activiteiten organiseren, waaronder ouder-kind sporten, waarbij pap, mam, opa of oma een keer mag meedoen en vriendjes en vriendinnetjesdagen, waarbij iedere sporter een vriend, klasgenoot, kennis o.i.d. mag meenemen. Hieraan zijn geen kosten verbonden en toeschouwers zijn van harte welkom. Meer info hierover volgt via de mail.

De clubkampioenschappen zullen gehouden worden in de dojo “ de Kemper” aan de Romeinenstraat 24 in Sittard. De tijdsplanning zal onder de deelnemers worden verspreid. Voor alle deelnemers zal er, onafhankelijk van het resultaat, een aandenken aan de kampioenschappen worden uitgereikt.

Meer info volgt…..